Известие

Collapse
No announcement yet.

Излишни стопове от 145 за експерименти?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Излишни стопове от 145 за експерименти?

Такаааа, след като направих огледалата да се прибират ел. и качих чертежа как да си ги направим сами, бих искал да пробвам една идея, която ми се върти от известно време. Надрасках задницата на колата и ми хрумнаха два детайла за маймунинг, та съм решил да се пробвам. Като за начало ми трябва някакъв заден стоп, ама заедно с часта на багажната врата. Може и да няма стъкло или да са счупени някакви, така или иначе ще ги изработвам изцяло наново, но не ми се иска да си нарежа моите. Понеже идеята е изцяло да се промени релефа вътре. Та ако някой има излишни натрошени или някакви... ще съм много благодарен. После ще покажа резултата и ше дам кръгче с новата визия
    Ето как го виждам аз:
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Аз имам ляв (двете части),малко са спукани,но щом не е от значение най-рано мога да ти ги донеса на 9-10 април понеже тогава ще си ходя

Comment

Супер, значи да те чакам на 9-10 ти
      Имам в офиса едно от онез шишета, дето не се търкалят... ще почерпим както си требе.
      Няма значение дали е спукан.

Comment

И на мен ми се въртеше такава идея, ама нещо се отказах, понеже нямам толкова условия за работа по стоповете. Иначе идеята ми беше горе долу като твоята-да се направят със светодиоди като габарита да е по двете части на стопа като твоя от рисунката и да се сложат от двете страни плочки със диоди за задната и фара за мъгла.
        ПС Имам стопове излишни от блъснатата ми кола и мога да ги дам за донор, но ако може да измислим нещо и за мене като изпълнение на готовия продукт. Ще си заплатя материалите. Иначе мислех да си взимам кристални от черните
        Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
        Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
        Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

Давай Емо, да видим какво ще се получи И аз имам такива идеи, ама за 156-цата. Стопове нямам, но мога да помогна с идеи и ноу-хау относно свързването на светодиодите. Ще следя темата с интерес.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Браво на феникс-а, че поддържа интересен този раздел. И на мен ми е интересно какво е намислил. Аз мога да помагам с рисунки, макар че и той се е справил добре
            146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Мога да ти подаря вътрешната част на левия стоп. Само трябва да го изровя.
              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
              ех.. Малкото КуВе
              sigpic

Comment

Някакъв напредък? Ако никой не е пратил още стопове да пращам моите?

Comment

Остана ми десен стоп да намеря.
                  Благодарности за частите които донесе Vandamm.
                  Скоро започвам да ги разглобявам и да видим как ще ги наместя нещата вътре.

Comment

Двете части ли ти трябват или? В понеделник ти го пускам по еконт! Само ми прати адрес на лично!

Comment

Working...
                    X